Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spontan diktat tankar om att vi lever ett liv även när våra kroppar sover.


Hastig färd hem i natten.


Nu åker jag hem

klär av mig skalet

den elastiska kroppen.


Ljuset är på

och leder mig fram

Där väntar min man.


Min vän och min bror

alla är de hemma och firar

att livet gömde det bästa till sist.



Mitt hem doftar av rosor

som alltid knoppar

året om i en årstid

som kallas nu.


Här kan jag skratta åt alla

tankekonstruktioner som

jag andvänt på jorden.


och skapa nya drömmar

åt den lilla flickan

där på sängen som sover

så sött medans jag är hemma.


Natten är min frizon.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 328 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-25 22:29



Bookmark and Share


    leelee
Oj vad jag tycker om dennna tanken! Det är ju mysko att man mâste sova, egentligen. Alla, bâde människor och djur. Och vem vet vad som händer där...kanske precis som du skriver om. :-)
2009-08-28

    ej medlem längre
Så Gott!
2009-08-27

  Eaglemountains VIP
Så vackra drömmar som Du förmedlar .....
2009-08-27

  Michaela Dutius
Ja visst gör vi - suveränt skildrat
2009-08-27

  noname_realmind
Under nattens utfärder händer mycket... Fina bilder du förmedlar!
2009-08-26

  Christine Sabel
Härliga bilder och känslor jag får av denna, tack
2009-08-26

  Junitvillingen
Läser, njuter, berörs...så nära & känslosamt...utan drömmen är vi ingenting. TACK!!
2009-08-26

  walborg
Varmt tack för den fina stämningen!
2009-08-25

  sulimaa
Åhh så vackert ..om du vet hur väl jag förstår...
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna