Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att finnas

ibland bryr man sig
ibland inte

tänk
att ett enda litet ord
vad som helst
kan bryta
ett helt liv

positivt




Fri vers av ia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-27 23:32



Bookmark and Share


  Sara Heiling
så lite som behövs!
och så mycket vi ibland behöver det
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP