Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedbryter

Tom blick

huvudet ner mot knäna

gråter tyst

inger ser, ingen hör

 

Osynlig smärta

dunkar inuti hjärtats mitt

hugger sönder

ingen märker, ingen förstår

 

Ensamheten

den som förgör, den som sårar

nedbryter




Fri vers av Cajsa
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg