Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På botten är nödutgångarna förseglade



Du finner inga spår av barnafot
i litenland

mången händer lämnat
spår av felsteg på
unga kroppar

mången barnaröst
viskar i solkiga
lakan

mången sänggavel
bär bitmärken
med glugg

barnarop lindar sig
mjukt runt tystnaden
... hör

när livet blir för svårt
ställer sig barnet i
skugga

när livet går i mörker
samlar sig ljuset
i barnaögon


För svag för att leva
bär jag dig i mina
andetag.






Fri vers av Vildand VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-30 08:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker och kärleksfull på samma gång stora stråk av sorg. Tack
2009-09-01

  Catharina Edin VIP
Ja, detta var vackert och sorgligt.
På bilden ser man att du verkligen är en Vildand!
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real