Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lurad

vilsestigen lockar pockar

slingrar fram mot vackerdrömmar

dimmig syn fövillar lurar

fjärran stränder ljuva är

 

vilsestigen lockar pockar

lovar löften

svår att nå

 

tuva efter tuva hindrar

ramlar illa

blöder ymnigt

 

vilsestigen lockar pockar

snart är natten här

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan