Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som hörde dig, syster



Åter en syster fått sätta

livet till

den här gången blev

hon upphunnen i ett

trapphus

... vad jag önskar att

hon sluppit kylan och

hårdheten i

marmorstegen

och istället fått

dö i mjukheten av

ett gulnat och moget

vetefält.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-01 11:01



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åhhhh, denna är så himla berörande...bland det mest gripande jag läst. Otroligt känslofyllt poetat...tårar rinner...Massa applåder!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real