Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig bli fri

 

slå ro, i mitt hjärta
vakna, i min dag
ge mig natten,
att älskas

befriad,
från slumrande oro

se, mina tankar
håller mig fången
och kärleken
gör mig allt,
för svag

att älskas,
låser in mig
och jag är inte, van

så, släpp ut min kärlek
i det fria
lär mig växa, utan
mästrande skuggor
och försvar

bara se mig,
låt mig vara här, och nu
lika stor, och liten
som jag en gång,
kanske var

och  forsätt  alltid,  älska  mig

för  den,  jag  är

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-01 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo