Emma Maria 91 & Vera Gade 81 - två insiktsfulla väverskor" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emma Maria 91 & Vera Gade 81 - två insiktsfulla väverskor


Eloge till två super - NORNOR - II!



Svärmor Emma Maria 91 född i Nilsiä
har stickat hjärtevärmande sockor till sin stora familj
för att värma hela kroppen i vår ruskiga vinter.



&

Skrivarvännen Vera Gade 81 född i Hollywood
har gett ut sin lilla röda diktsamling
för att lysa upp tanke och hjärta




BRAVO och STORT TACK!




Övriga genrer av Monika A Mirsch VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP