Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du tiger still ....




Jag ska dra in i era liv och avslöja
era lögner och sanningar.
hänga flugfångare i ert innersta.
jag ska invandera era hem och
lägga råttfällor i hörnena.
dra ut era lik ur skrymslen och vrår
och en gång för alla ge dem en
anständig begravning.
jag ska stjäla era statusprylar
och överflöd och skänka dem
till behövande i vårt eget land.
det är slut nu på att vara förnäm
med ett fadderbarn ute i världen
medans våra egna unga far illa
i fosterhem och slutna rum.
misskötta av råbarkade kvinnor
och penningsjuka män

och självbelåtna leende lejon unga
som gamla ska deporteras till gatan.
där deras tjänster ska säljas till
reducerat pris till trånande kvinnor
som en gång för alla ska lära sig
att betala för att bli påsatta resten av
sina depraverade liv.
kroppar till salu räknat i kilo
lägsta dagspris. kom och köp

och botox och implantat ska flöda fritt
och förorena våra vatten och visa verkligheten
som den verkligen är. slapp och smutsig osann
taskig substans. spegel spegel på väggen
där. ja som förövarens tomma kön när han
hängs upp till allmän beskådan för den som
orkar se. och för varje droppe blod
piskrappen ger ska han sona varje minut
ja varje sekund övergreppen fortsätter ske.
den härjar fritt så länge den lämnar överhetens
konton och kroppar ifred och bara söker leksaker
liggandes oskyddade och utspridda i misär och
ensamhet. och överheten tiger still

varma famnar kvinnor och män har nu lämnat
detta land bor i byar utan ljus och vatten
här har syndafloden dragit fram flutit länge nog
urholkat all heder och ära. välfärdsland you know
och under tiden sitter du och pillar i din navel
finns där nått att se. analyserar och blir smått
imponerad av det du ser. när under tiden starka
krafter faller tungt som vågar ställa sig i vägen för
våld men blir brutalt övergivna och offrade


och du tiger still


du tiger still


du tiger


till is, Frys.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 12:17



Bookmark and Share


  Miss Mod
En eloge till alla som ställer sig "i vägen" BRAVO och detta ska komma från en vildand, då blir livet vackert igen.
2009-09-05

  Eva Langrath VIP
Ord med många sanningar som slår till i maggropen Tack att du ryter till
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real