Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få sympatiserar med den. Jag gör.
Sorgen är aldrig älskad.




Sorgen gråter i alla människor


Sorgen gråter
i alla människor
Vem gråter sorgen för?
Alla de kroppar
den slår sig ned i
En tyngd, en börda den är
Sorgen tjuter
i förtvivlade själar
Den vet att den gör ont
Att aldrig vara älskad
omtyckt, saknad
Att alltid bo i tomma rum

Sorgen gråter
i alla människor
Vad gråter sorgen för?




Fri vers av Missi VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-09-25 08:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorgen kan ingen ta ifrån dig
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon