Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera....


Stjärnor slocknar aldrig

Tynger mina steg
Låter sorgen flöda
Det är hårt
att inte var älskad

Kärlek som brister
Mod som försvagas
Hjärtat går under
Förliser som en båt
och sjunker som en sten

Dränkt av mina tårar
Svart av sorg
Ser jag upp på det enda
som lyser på mig

Stjärnorna ber
mig inte att ge upp
Det finns alltid en gnutta hopp
Alltid någon som ser en
Alltid en stjärna som lyser på en





Fri vers av Missi VIP
Läst 775 gånger
Publicerad 2005-10-11 17:28



Bookmark and Share


  Pia S
Fint! Och trevligt med en dikt som inger hopp!
2005-10-15

    WiZzE
bra flyt i denna text. tycker om den ^^.
2005-10-14

  Hypnotica
Den här dikten påminner mycket om min "kärleksdikt" till min sambo. Den handlar om stjärnor med, fast min slutkläm är nästan tvärtom från din.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon