Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västersolen

Västersolen genom den fläckade glasrutan
satte bladet i hans hand i brand
förlorad för en annan evighet
var de ord som kunde varit där
förkolnade fingrar förgäves
letade tecken
utan lycka

Västersolens brand bortom horisonten
släckte det inom
som sökte efter denna evighet
de ord munnen vill tala
förkolnade fingrar förgäves
sökte bland flagnade rester
av lycka




Fri vers av AndersN
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN