Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mycket av allt...


För mycket

Så mycket tankar
Tankar jag inte får någon ordning på
Tankar som flyger runt utan mål

Så mycket känslor
Känslor jag inte får någon ordning på
Känslor som inte hittar något mål

Så mycket ord
Ord jag inte får någon ordning på
Ord som inte har något mål

Så mycket i mig
Så mycket jag inte får någon ordning på
Inga mål, bara för mycket av allt




Fri vers av Nattiz
Läst 644 gånger
Publicerad 2005-10-10 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz