Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla isär




ljudlöst lossnar min hud

likt blad efter blad

torrt eller fruset

frost eller hetta

Minusgrader i lava.

det singlar

det faller i mjuka

dalande knasterflarn

vitt vitt vitt mitt

till en topp

en kulle

ett berg i isbjörnsland


Mitt hjärta pulserande

blodigt och rött

upphör att slå

i kalvning




Fri vers av Vildand VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 10:34



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En text att hudlöst gå vilse i
en tet att smäckta in i
en text att förlora sig i
då demonerna härjar
eller höstrusket tar tag i en
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real