Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bejakelse




Snäcka mot snäcka

pärlemor mot mitt öra

svagt genom bruset

från jordens alla hav

vågorna viska


vi har seglat där

vi har seglat där.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 05:11



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket finstämt!
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real