Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11/9 -09, 844


wingslag

det bor en man i mitt trapphus
han flyttade sin kavaj ryggsäck dit
veckor tillbaka
jag tror fru Gröding såg honom igår
när han injicerade ett serum
förfärad iakttog
hur mannen sprutade in ut in
Engels ideologi brottare Anders Borg Linné
i sin tinning




Fri vers av Membran
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-15 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran