Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


skelettet syns
genom klorinvit hud
modesvulten
graciös på
tändsticksben
jag vet, det är det enda
våra huvuden
fyllda unisont
du skapar drömmar
blod in och
blod ut
tappar hår och blir
papperstunn dröm
skelett som dansar
klorinvit hud




Fri vers av stannar kvar
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-10-11 13:28



Bookmark and Share


  Jessi
Den svider!
2005-10-17

  JMR
Jag kunde känna personens tillstånd, detta var en välformulerad dikt.
2005-10-11

    Agnieszka
den känns lite annorlunda från dina "vanliga" dikter. man kan inte riktigt fånga den, medan orden flyter på och bildar något ångestfyllt nästan vackert hemskt.
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar