Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.Se



Det färdades som ljusets hastighet
orden som nyss suckats

Landade i tystnad
bearbetades i lugnet
och planterades i universum

Det färdades med hoppets styrka
orden som nyss upplevts

Landade i drömmar
vaknade i skrivkramp
och hamnade på poeter.se




Prosa (Prosapoesi) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 22:54



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Det hamnade på poeter.se
vaknade i skrivkramp

Landade i drömmar
orden som nyss upplevts
Det färdades med hoppets styrka

och planterades i universum
bearbetades i lugnet

Landade i tystnad
orden som nyss suckats
och färdades som ljusets hastighet

;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-17

  Junitvillingen
Det var väl toppen att orden landade just här!!:-))
2009-09-16

  lodjuret/seglare VIP
så förlösande vacker och
tillika intagande läsning
nu kan man sova tryggt och lugnt
2009-09-15

  dweeb
..... och där hamnade den rätt! :-)
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP