Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nåd

 

alla får plats
i guds
välskapta form

alla färger
är välkomna
bara de har rätt
former
vikt
och efternamn




Fri vers av Ex¤animo
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-16 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo