Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teater-före-ställningen

 

prologen byts ut
av din oändliga tystnad
skiftande teater
min innerliga vaka
skrattet som ekar
det vi inte förstår
vi som gråter
under komedi
vi själva
skapat

övergivna
av distansen

vi ägde
ett liv
utanför
våra kroppar

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-18 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo