Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min ålder följer man inte med så bra


Knakande världsbild - haiku

Heter hon Anna???
Sedan barndomen har jag trott
att det var Kajsa......




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-19 09:44



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)äsch, ska det vara så känsligt..sådant, Anna eller Kajsa, förr var det ju så vanligt med smeknamn..
2009-10-15

    Bim
....ja den var ju rolig,-sen att hon bytt namn och skulle bli så talför
är ju helt i takt med tiden.
2009-10-02

  halmstrå
Sen barndomen? Då måste väl minnet varit dåligt redan då? Fast det minns du väl inte?? Huvva.
2009-09-19

  vera gade VIP
själv kallade jag Anna för Maria;-((
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon