Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen väg tillbaka



Därför

Med ett pris på ditt
huvud
håll det högt
rör dig avslappnat
och se inte ut genom
dina fönster
tukta din rädsla
och svara i telefon
om det ringer
bär två patroner
i din ficka
och det tredje i loppet

det är krig nu


När

Han driver dig framåt
varje smygande steg
han tar bakom din
rygg döljer en mina


Om

Dimmorna omsluter
dig vid midnatt
shyss shyss
rör dig inte
han räds inte din kraft
han river just nu ner dina
barrikader.






Fri vers av Vildand VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 10:16



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag tycker om detta, men kommer inte på något annat att säga än, WOW! Har läst den högt ett par gånger, och ännu har tolkningarna varit samma :o). Jag tackar för läsning.
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real