Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beundraren

Du faller lätt
- men hårt
framför deras vackra fötter
En gång låg du
framför mina
Men jag hjälpte dig upp
Du förnärmat borstade av
dina kläder
och jag sade
Min kärlek kan du aldrig få
men min vänskap
ger jag dig gärna

Då vände du mig ryggen
och vandrade rakryggad bort




Fri vers av Missi VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2009-10-05 19:50



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättefin liten berättelse i bra form.
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon