Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt rabbinskt ordspråk


Uppsnappat XXIII


Är man god mot de grymma blir man till slut grym mot de goda

 

 

 




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-23 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet