Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagdrömmar...


Höstkänsla.


Känner en kylig kall vind

mot min kind.


Är en känsla som når in

i mitt ensamma hjärta.



Ser solens varma strålar

glittra och dansa

i det daggvåta gräset.



Är en känsla som jag vill finna

i dina ögon


när du

säger









- Vill du bli min ?









Fri vers av Bella
Läst 634 gånger
Publicerad 2005-10-12 13:20



Bookmark and Share


  JMR
Är svag för kärleksdikter, likaså denna....
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella