Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Kanske drömmer jag om att ha dig
bara för att du aldrig verkat vilja ha mig
efter den där
natten

då du tog ifrån mig
allt mitt förstånd och lämnade mig besatt

Kanske drömmer jag om att fly
bara för att du aldrig riktigt bett mig stanna
eller för den delen
komma

bortsett från i somras
och jag önskar att jag förstått hur lycklig jag var då

men det gjorde jag inte

Kanske kommer hösten tidigt i år
bara för att du nu börjat blekna i mig
precis som solskenet
om dagarna

och som mitt hopp om att få vara med dig igen



Jag minns inte längre
din röst eller färgen på dina ögon

Allt jag minns
är hur våra händer passade perfekt i varandras
och att våra hjärtan slog likadana slag

Du var min




Fri vers av michaela-
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-