Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TB

dina höftben skaver i mig baby
men jag gillar det
det betyder att du är nära
så nära som någon kan vara

du trycker dig hårt emot mig
och darrar
jag darrar också
vi andas i takt så att alla hör
och förstår

vi är ett med varandra

dina händer är under min hud baby
och jag ler lite grann
för jag känner
att du vill veta allt om mig

ingen vet något om mig

kanske ska jag låta dig se mig
bli den förste att upptäcka
vem jag är
innanför?

näckrosblad i din damm baby
och vi dansar över varandras kroppar
med blickar och tungor
kom och trassla in dig i mig

jag vill aldrig komma loss




Fri vers av michaela-
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var väldigt bra skriven! och mycket kärleksfullt..
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-