Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bära eller brista




släpp greppet om din gråt
dina tårar nu så fyllda av
glömska i din själs depåer

det faller hela tiden nya regn

sältan blockerar
den förlösande gråten hamrar
instängd i uttorkade kanaler

korta skurar uppdämda
svämmar över vänds till vrede

skynda skynda
låt ej dammluckor brista

öppna dina depåer ty nya sorger
sjunga vill

jag hör jag hör
det väntas falla tunga regn.








Fri vers av Vildand VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-26 08:11



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Så sorgesamt att läsa.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real