ödet ~ Livet" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ödet ~ Livet


kalla det vad du vill

Inte det ord
jag tänkt
eller den handling
jag utfört
fick mig att
ta de steg
som gjort mig
till den jag är
idag

Inte av lycka
ler jag
mot svaret
utan av
lättnad
av att förstå
utgången
av olyckan

Att ge
saker tid
för att
formge
en början
är inte
sagt utan
oro

Men fullkomligheten
är
när lyckan
ser glassplitter
förvandlas
till rosenblad

Inget går att ångra
vilket jag inte heller vill




Fri vers av ia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-27 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visdom igen! Verkligen tänkvärda rader som flyter fint!
2009-10-01

  Peter Jr Eriksson
denna är bra! =)
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP