Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våldsam handling utan övergrepp

Du sköljer över min kropp
min själ

Mitt sinne
mitt inre

utan att lämna spår
på utsidan

 




Fri vers av ia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-29 13:55



Bookmark and Share


  blaite
tungt och bra skrivet..
2009-09-29

  Mr Lindemann VIP
Skölja in i och inte lämna avtryck
bara spår av otillräcklighet

i en tid som var då
lämnas ofta inga spår
av en person
med perforerad insida
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP