Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation "Glömma dig" går sådär

om du bara visste hur mycket jag
saknar dig
hur ofta jag fantisera om att få
tala med dig
gå med dig

om du bara ville
skriva till mig
visa mig att du fortfarande
tänker på mig
ser mig

(se mig!)

snälla
se mig
du förstör mig
nu

förstör mig
det spelar ingen roll
bara du
rör mig
rör vid mig
bara en gång till

det känns som att jag kommer

om du inte kommer
hit igen
jag är ensammast i världen och jag behöver
bara dig

(jag orkar inte låtsas att jag inte bryr mig
när du
inte bryr dig på riktigt)




Fri vers av michaela-
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-28 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-