Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var inte kvinnan i hans liv

hon gjorde honom inte galen

hon svek honom inte

hon ville ha honom

hon älskade honom och

de hade en trevlig gemenskap

men han tyckte själv

att han var dum

och dålig

och då blev det fel

att bli så älskad

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Ewa Åkerlind
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-19 19:48



Bookmark and Share


  aol
såkan det bli om känslor inom en del så tragiskt
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind