Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jesus sitter i matsalen

är det så här
det ska vara
nu

med tryggheten som
skymtas på tredje våningen,
inget ansikte bredvid mig
är riktigt
nära

jesus sitter i matsalen och
på menyn står det att
nelson mandela serverar,
i cafeterian säljer gandhi
pulverkaffe och gammal frukt

men inget ansikte bredvid
är riktigt nära

tiden hindras inte här,
inte av någon
martyrs händer och inte
av oss
snubblar bara på

glider ner för isarna
som otryggheten
skapat




Fri vers av blomsternätter
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 21:57



Bookmark and Share


    Pistence
denna var väldigt bra för mig idag. tack!
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter