Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen blick

Regnet smattrar mot rutan

tårar från mina ögon

Natten breder ut sig utanför fönstret

mörker i min själ

 

Längtar

behöver kramen

den som håller tätt intill

 

Vinden viner klart och tydligt

stormar i mitt hjärta

Trädtoppar vajar hit och dit

oro föds inuti

 

 

Längtar

behöver orden

den som tröstar min ledsna blick




Fri vers av Cajsa
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-28 22:55



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Cajsa!

Uttrycker väl höstens frågor. Hälsar vännen Fredrik
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg