Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på U.L.



Den som dör i och
av ensamhet
hade också en längtan
mot
morgondagen
men mot detta finnes
inget botemedel
när medmänniskor inte
längre hör.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-29 08:06



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Men Vildand, vart har du tagit vägen???
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real