Bara ord..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord...


ÖGONBLICKET

Förlorad i kärleken
finner sig älskarna

Förlorad poeter-älskarna
i kärleken upptar sig

För ett ögonblick
är poeter de älskande

Älskare
hela livet är poeterna...





© Havsbris/2009




Övriga genrer av Havsbris
Läst 725 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2009-09-29 21:51



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackra ord...tycker om
2013-03-13

  wolfchant
Håller med om det du skrev, stämmer verkligen till 100 %
2010-05-30

  RobertD
vackert! /Robert
2009-12-11

  nightsoulz
så sant som det är skrivet=)
2009-11-28

    ej medlem längre
Ja, poeter är lätt att älska... för vad är mer berörande och närhetsskapande än varma ord.
2009-10-19

  JLindh
Så underbar, finner ej ord
2009-10-13

  glittertindra
tankar om älskande, ringlar sig runt varandra gör dessa ord och byter under tiden betydelse och vidgar tanken...
2009-10-07

  aol
ett varmt ömt hjärta alar så vackert till en kraaaam
2009-10-07

  * Ammi *
ja vem mer än du kan skriva så?
fint vännen
2009-10-03

  kärleks ängel
älskar dessa ord!
2009-10-02

  Fredrik Stillesjö
Hej Havsbris!

"Älskare/hela livet är poeterna" jo så är det nog... Hälsar vännen Fredrik
2009-10-01

  peter markurth
gillar denna
2009-10-01

    Bodil Sandberg
ooooooooo detta ögonblick
till livs man sig fick
kärlekens ord i vackraste skick
likt salvekvick
dessa rader
tar våndor bort på ett kick

varm applåd
2009-10-01

  Water VIP
Älska, är ordet! -sa Bill
Ja, när det bor i ögonblicket , sa Bull
Äsch...sånt poetiskt trams, muttrade Måns

Läsvärt och fint att fundera lite på det här,
säger Water till Havsbris =)
2009-09-30

  Mr Lindemann VIP
Braihopknåpat!
Läser dig fint här
tack
2009-09-30

    Ken Cassel
Ett stort leende du får av mig

Kramar!!!

Ken
2009-09-30

    tramp
Tungvrickel snyggt
att uttala och läsa
Bra träning för en poettunga
2009-09-30

  Glensan
Skön härlig text :-)
2009-09-30

  Eva Langrath VIP
En varm kärleksfull ordlek att begrunda.
2009-09-29

  Havsbris
...inte
älskare heller...

ahhahhahahha
älskar er, tack!

@----,---------
2009-09-29

  tom boreland
annars är man
inte poet
2009-09-29

    J. Herward
det är sant, allt är gott, som det ska låta, det ringer en kärleksdikt till mina öron, välbehag för mina ögon
2009-09-29

    ej medlem längre
magisk bild
klurig dikt
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris