Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensamhets färger


NATTMYS...

slingor natt lyser

regnet och vindens symfoni
drömmarnas toner



© Havsbris/2014




Bunden vers (Haiku) av Havsbris
Läst 493 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-10 04:49



Bookmark and Share


  aol
Så fin haiku vännen roligt att du är här igen
2014-12-14

    ej medlem längre
Det ser mysigt ut innanför alla lysande fönster. Du fångar kontrasten väl till mörkret, regnet och ensamheten utanför. Tankeväckande dikt
2014-12-10

  Jack E. Gladh VIP
Ordkonst
vilken framkallar
en ljuv stämning
2014-12-10

  Quasimodo
Här blandas natt med skärvor av ljus och toner av ensamhet.
2014-12-10

  Angel of love
Kort men så väldigt fin.
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris