Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven ihop med min väninna Mirabell.


Symbios



Kosmisk symbios




Jag åtrår dig

din värme

Balsamerar mina sinnen


Förför mig

I en vilosam stämning


Naken och öppen

Kysser jag dig


Smeker dina tankar

Tröstar dina trauman


Sover hos dig

Din livmoder

Ger mig tröst.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 483 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-09-29 22:58



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackra och hoppfulla rader - i tröst, och framtidstro .....
2009-10-26

  Nils Teodor VIP
Vacker och varm dikt!
2009-10-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Cosmic Johanna!

Den är de sista raderna som gör denna dikt mycket intressant:

"Sover hos dig

Din livmoder

Ger mig tröst."

Födelse/pånyttfödelse. Hälsar Fredrik
2009-10-13

  Michaela Dutius
Ord av sorg och tröst bygger en hoppets bro
2009-10-03

  livsdans
Varma och sköna kärleksord!
2009-09-30

    ej medlem längre
Så varmgott
och
tillallariktat

kul att ni
sammanskaldar
2009-09-30

  Junitvillingen
Proffsigt formulerat - men så blir det när två duktiga poeter slår ihop sig till en, hihi!;-))
2009-09-30

  Johan Bergstjärna VIP
En dikt som andas trygghet & äkthet, tillit i kärlek, bra!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna