Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill spola tillbaka tiden.


Sommarskinn

Ditt varma
sommarskinn
Den där sista
sommarnatten

Och hur du tryckte dig
emot mig
mitt kalla
vinterhjärta

Du fick mig att tina
Mitt hjärta mitt i en snöstorm
fick du att brinna

Med ditt
sommarskinn
som jag fick krypa
inunder

Och du delade din sista
sommarnatt
med mig




Fri vers av michaela-
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-30 11:52



Bookmark and Share


  peter markurth
bra skildrad saknad= livet
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-