Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ren skräck

 

Dra inte i täcket,

lägg av det blir kallt!

Men täcket försvinner

det är inte han som drar undan de.

Han stretar också emot så

vem drar på andra sidan sängen?! 

 

Det är kolsvart, man ser inte handen framför sig

det finns någon i rummet som inte hör dit!!

 

någon

 

vem?

 

vad?

 

Det går inte att se i mörkret

skräcken jag känner får hjärtat att bulta

 

Ingen borde finnas där på andra sidan sängen

men det är någon där

vem?!

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-30 20:06



Bookmark and Share


    obscura
creepy!
2009-09-30

  Betlehemsstjärnan VIP
jag tror på vilsna själar som med sin död inte accepterar övergången. Förstår din förundran, ängslan och fråga../B
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan