Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta blickar över axel

Du ramlade in i livet

Möter nedåtgående himmel.
Somligt blir svart på en gång,

sa du.

Även solen behöver blunda och
himlar ta nya andetag för
att orka se eländet.

Le när hon orkar färga ditt mörkblonda,
få det att gnistra som
frostbruten halm.

För du är vacker.
Du är underbar.

Res på dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-02 11:45



Bookmark and Share


  Miss Mod
Så ömsint och visst har vissa det lite mörkare redan från början, starkt.
2009-10-03

  etthjärtaäralltidrött
Så väldigt bra och livgivande!
2009-10-02

    Max Poisé
Tack behövde höra det idag!!

:-)
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP