Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte längre bort än vad du själv tillåter

en tanke
och du finns här

håller handen
på mitt hjärtat
och känner
din puls




Fri vers av ia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Begåvat och väldigt vackert innehåll-tycker ett gammalt troll!
2009-10-09

    ej medlem längre
mmm. skönskrivet!
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP