Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhetens vilsamhet omfamnar mig varsamt

till nästa

storm blåser upp

att leva och skapa

dramatik i livet

kan vara ett sätt

att få tiden att gå...




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind