Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre rätters

Tanken var god
efter att du strött
salt i såren

Råden jag fick
gav mersmak

efter utfyllnad
av saknaden
fanns nästan
inget kvar

Endast saften
ur ett sköte

Dränkt i kryddade
tårar
blandad mix
av salt och sött

Bankad och knådad
färdig
endast mina
smulor
fanns kvar




Fri vers av ia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-06 14:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en intressant rubrik; tvivels utan ! känner den som en välfunnen matafor för samvaron människor mellan ; för livets vara och kunna !
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP