Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusligt enerverande

Min
osynliga
mur
enorm
stor
gigantisk

trodde
den
var
oförstörbar

endast
grus
kvar



vilket verktyg
hittade du?




Fri vers av ia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-06 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dubbelbotten i denna!
2009-10-09

  Sara Heiling
ja, vad säger man...
Tänk vad många nedbrytande verktyg som finns och hur vissa kan äga dom alla...

Fantastiska du, tack!
2009-10-08

  Peter Jr Eriksson
Genomtänkt bra !
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP