Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlösande härligt

Förvånat stirrande
utan att spilla
 

vad var det du sa...

mellan tuggan och kaffet

och den där blicken du brukade ge

...att du ångra dig?

reste mig upp
tog resten av
ditt kaffe

hällde det
i ditt knä
smula kakan
i ditt hår
och
gick stolt
därifrån




Fri vers av ia VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 23:36



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
oj då....bra form
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP