Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnyelse

tar av mig
livets skor
för att slippa
vända mig om
vill inte se
mina avtryck

förlåt tänker
jag inte
säga
inte heller
det var
någons fel

vill känna
rötter genom
mina fotsulor
skära in
ett nytt
liv

jag ger
inte upp
skapar
endast
nya vägar




Fri vers av ia VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-07 11:11



Bookmark and Share


  Sara Heiling
instämmer med föregående talare! Dina ord är vackerviktiga...
2009-10-08

    ej medlem längre
Ja-då kommer en hyllning igen,till en författare som verkligen kan skriva texter som berör,betyder och definitivt är vackerviktiga!
2009-10-07

  Niklas Gladh
Nya outforskade och härliga vägar :)
2009-10-07

  Peter Jr Eriksson
gillar ! bra=)
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP