Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande!

Ur höstlövets glödande färgpaletts djup
möter frostfri daggs skälvande droppe.
Minns, hur sommarens ljummaste vind
gav liv och smekte oss tröstligt till ro.
 
Så kom den våldsamt dånande stormen
och förkunnade dess oåterkalleliga slut!
Just så, vill jag flamma återstoden av livet
ur crescendot av livslustens färgprakt!

Tills vindarna slutgiltigt suddar ut
mitt sista
befriande andetag.




Fri vers av Ilona _L
Läst 585 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-09 11:24



Bookmark and Share


  Peter Matsa
wow så medryckande stormande
för att sedan komma till ro. applåd!
2009-10-13

  Lili Samuelsson VIP
mm, läckert
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L