Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhudad

Min hud minns evigt dina händer.
kyssars sälta värker längtan.

Kroppsminnet lagrat
varje kärleksfullt famntag.

Beröringen dröjer kvar,
i smärtsam,  sinnlig saknad.

Vår ofödda dotter…

Varje andetag vi delat
återkallas närhelst jag vill.

Varje minne har en plats
i
var nervtråds koppling.

Inifrån och ut - utifrån och in

Suddas bort - av ingen.




Fri vers (Prosapoesi) av Ilona _L
Läst 640 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-03 00:44



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Berör mitt hjärta ...
2011-01-31

  Mangal VIP
Känns starkt i magen. Sorg o längtan väcks i mig.
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L