Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Gränsen

Ilskan bubblar
stillnad vulkan
bidar sin eruption.
Tårar trängs
under ögonlock.

Ger snart upp kampen.
O r k a r inte mer.
Men precis
när en dörr stängs,
öppnas en annan.




Fri vers (Prosapoesi) av Ilona _L
Läst 660 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-11 13:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra..
2009-11-22

  Carola Zettergren
Om man har tur....! Snyggt!
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L